Jelle Bertels, kok aan huis uit Zonhoven.
Om mijn diensten tot volle uiting te laten komen, vind ik het belangrijk dat jullie weten wie ik ben en waarvoor ik sta.
Het voornaamste is natuurlijk mijn culinaire ervaring.
Maar ik doe meer dan koken alleen...
Mijn culinaire passie is bij mij, als 14-jarige knaap, ontloken toen mijn nonkel het restaurant "Het Jachthuis" in Kortessem opende. Elk weekend stond ik er klaar om kleine taken uit te voeren, zoals het wassen van sla.
Hier heb ik geleerd mijn ogen en oren open te zetten. Al snel leerde ik bij en stond ik naast mijn nonkel achter het fornuis.
Daarna ben ik uitgezworven naar andere restaurants in het Hasseltse, nog steeds als weekendwerk.
Af en toe kookte ik een dineetje voor mijn ouders en vrienden. Voor ik het wist, werd ik als 17-jarige kok bij die vrienden aan huis gevraagd om, samen met hun vrienden, gezellige culinaire momenten te creëren.
Het laatste jaar middelbaar ASO leerde ik een kok kennen in Najac (zuidwest Frankrijk). Bij hem mocht ik 2 weken vakantiewerk gaan doen. De drie volgende jaren bracht ik er mijn zomervakanties door.
Na mijn hogere studies hotelmanagement ben ik via mijn chef (in Frankrijk) in Genève terechtgekomen en dit voor 2 jaar.
In 2009 keerde ik terug naar België en ben ik gestart als kok-aan-huis in bijberoep. Ik wil mijn eigen klanten een persoonlijke service leveren naar hun eigen wensen.
Naast al die culinaire verwennerij ben ik ook een hevige sportman.
Ik heb jaar en dag vinzwemmen gedaan en gelopen. In 2009 kreeg ik van Rik Ceulemans de vraag om in zijn
"Punk Running"-team te lopen en heb dit ook aanvaard.
En naast dit alles heb ik ook nog een doordeweekse job.
telefoon: 0474 60 99 57 - disclaimer - © foto: Marianne Peyffers - © culinaireverleiding.be_2011