Meer resultaten voor kok aan huis sint niklaas

 
kok aan huis sint niklaas
Traiteur Peter Neirinckx.
Nadien mocht ik beginnen werken in De Lepeleer op de Ossenmarkt in Antwerpen, vervolgens werd ik ook chef-kok in t Gevoel, een restaurant in Sint Niklaas. In 2013 begon Peter Kookt! Voor alle mensen die houden van thuis vieren én lekker eten in combinatie met een persoonlijke chef kok én bediening aan huis!
lening
KOKKINHUIS Contact.
kooiaap
LE COUVERT Lecouvert.
en kok aan huis. Steeds fijne vleeswaren, delicatessen en verse bereidingen beschikbaar. Elke dag staan wij voor u klaar om u de beste gerechten aan te bieden. U kan uw buffetten en gerechten bij ons afhalen of we komen bij u aan huis koken, met of zonder bediening.
spouwmuurisolatie
Chef-kok levert gerechten kant-en-klaar aan huis Sint-Niklaas Het Nieuwsblad.
Alle maaltijden probeer ik binnen vijftig minuten aan huis te leveren. De verplaatsingen doe ik voorlopig nog met de auto. Intussen heb ik ook een scooter gekocht om nog sneller ter plaatse te zijn. Je kan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag genieten van de kookkunsten van Du Tré. Tijdens de weekends rijdt de chef-kok nog niet uit. Voorlopig bedienen we alleen nog maar Sint-Niklaas, verduidelijkt hij. Als het concept aanslaat, dan breiden we uit naar de deelgemeenten. In dat geval gaan we ook tijdens de weekends aan de slag. Volgens de kok zijn de eerste reacties positief.
http://www.crownoakeurope.be/eiken-bijgebouwen
Thuiskok Antwerpen, Gent, Sint-Niklaas.
De thuiskok komt niet alleen aan huis in regio Waasland, Antwerpen of Gent, maar de kookservice van de chef wordt ook elders in Vlaanderen en zelfs in Nederland gevraagd! Meer weten over wat de chef voor jou kan betekenen? Een specifieke vraag voor de kok?
outofmybox.nl
Home.
Brindar is een toost uitbrengen op speciale gelegenheden. Voor deze uitgelezen momenten zorgen wij graag voor een aangepaste catering. Zowel een receptie, walking dinner, een kleine familiaal feestje als een BBQ verzorgen wij bij u thuis of op de locatie naar keuze.
KOK EN KOKETTE U geniet, wij koken.
Opgestart door Rik Van De Putte en Ilse Decorte en nu overgenomen door gediplomeerd kok Frans Van De Putte. Van de eerste dag tot nu hebben wij maar één doel voor ogen: uw feest onvergetelijk maken. Voor elk feest en voor elk budget kan u steeds een beroep doen op ons, wij verzekeren u trouw te blijven aan onze basiswaarden: verse producten, met liefde voor en kennis van het vak klaargemaakt, tegen eerlijke prijzen.
CUISINIKO Catering Events.
Chef aan huis. Puur koken is alle zintuigen strelen. La vraie cuisine, c'est' comme un jeu d'enfant.' Cuisiniko kookt vanuit de klassieke franse keuken met een moderne toets. Menu aan tafel geserveerd, walking dinner, receptie. of de combinatie van meerdere formules.
De Pommerie.
U kan in alle rust genieten van een ongedwongen sfeer, heerlijke, pure gerechten, en een uniek koffie en theegebeuren als perfecte afsluiter, met een thuisgevoel dat nooit ver weg is. U kan bij ons terecht met groepjes vanaf 10 personen, we hebben de mogelijkheden om een maximumcapaciteit van 50 personen zittend en 65 personen staand te bereiken. Chef aan huis.
Gastronomie Aan Huis.
Kok aan huis Traiteur Catering. Bekijk onze feestmenu's.' Ontvang jouw gratis receptje! Te gast bij jezelf. Je kent het wel. Je nodigt familie, vrienden of zakenrelaties uit bij je thuis, maar ziet ertegen op om zelf te koken. GASTRONOMIE AAN HUIS biedt je de kans de luxe van gastronomie te combineren met de gezelligheid van je eigen huis.

Contacteer ons