Resultaten voor kok aan huis bbq

 
kok aan huis bbq
BBQ Roland.
kok aan huis antwerpen
Barbecue Onze mogelijkheden Delicious@Home Kok aan huis.
Menu Delicious op de BBQ. 51 euro per persoon. De culinaire barbecue omvat.: warme groentjes op de barbecue: gekarameliseerd witloof, gegrilde trostomaat, gebakken groene asperges, spiesje van nieuwe aardappelen. Q-bag met mosselen. Gevulde kip met plattekaas en pesto. Lamskotelet met honing. Spiesje van coquilles in spek met scampi. Dit volledige menu op de barbecue omvat.: Hapjes: wrap met gerookte zalm, brochette van eend en abrikoos, scampi met kokosdressing en vijg met roquefort. Voorgerecht: papillot met zuiderse mosselen. Hoofdgerecht: Côte à l'os' met béarnaisesaus en mediterraans varkenshaasje. Dessert: gemarineerde rode vruchten met marsh mellow, gegrilde peperkoek met mango. Dit volledige menu op de barbecue omvat.: Hapjes spiesje: van lam met wortelzalf, gegrilde Sint-Jacobsoester met sinaasappelboter, rundscarpaccio met gegrilde tomaat. Voorgerecht: gegrilde zalm met kriekbier. Hoofdgerecht: geroosterde konijnenrug, gelakte eend met sinaasappelstroop. Dessert: fruitspies met champagnesabayon. Prijzen zijn geldig vanaf 10 personen. Prijzen zijn inclusief btw, exclusief bediening en vergoeding voor de chef. Wij brengen zelf een professioneel barbecuetoestel op houtskool mee. Terug naar overzicht. Delicious@home kok aan huis Diksmuide Beerst West-Vlaanderen kookworkshops Website door In2Red.
argenta
Catering barbecue UitjeThuis.
Ze hebben voor ons een bbq voor 40 personen verzorgd en dat is uitstekend bevallen. We wilden niet zo'n' standaard bbq met diepvriesburgers en sate en daarvoor waren we bij deze club aan het ju. 11 juni 2015. Zondag 7 juni jl. hebben wij het Diner aan huis gehad voor 13 personen. Onze kok Denis heeft uitstekend werk verricht.
SEO
Traiteur Bits and Bites Traiteur Catering Kok aan huis.
Op deze manier kan U zelf genieten en uw gasten alle aandacht geven. Deze website is bedoelt om u een eerste idee te geven van wat wij zoal doen., en van de mogelijkheden rond hapjes, kok aan huis gerechten, desserten, buffetten BBQs.
hoeveel kan ik lenen
Kok aan Huis Barbecue SpectaCulinair.
Wel, nu kunnen jullie beiden genieten van het heerlijke nietsdoen! Barbecue met een Kok aan Huis Feest. Zoals je kan zien is onze BBQ-formule een echt feest: Terwijl de kok van dienst de BBQ aan het prepareren is, starten we met onze amuses en een aperitiefje.
al-dirassa.com
Bbqaanhuislt.be.
Je kan bij BBQ aan huis terecht voor je feest volledig te doen slagen. Terwijl u in alle rust uw gasten kan verwelkomen en starten met het aperitief doen wij van BBQ aan huis de rest. Vanaf nu ook te verkrijgen desserts.
Bbq aan huis Gunter, Kok aan huis.
Bbq aan huis. Een geheel verzorgde bbq aan huis kan worden gerealiseerd door een echte chefkok. Op deze manier kunt u uw vrienden verwennen. Ook voor een bbq aan huis kiest u voor de service van Gunter Kok aan huis.
Kok aan huis SpectaCulinair.
SpectaCulinair levert je de oplossing: met de Kok aan Huis formule regelen wij dat allemaal voor jou en met de Cook in a Box Afhaalmenu moet je enkel nog een mooie doos komen afhalen en al het eten opwarmen. Er voor zorgen dat jij mag genieten!
Pardon Servis Kok aan huis Barbecue.
Traiteur, catering, kok aan huis recepties Peer, Neerpelt, Overpelt, Lommel.
traiteur, catering, kok aan huis, recepties, bedrijfsfeesten, evenementen en babyborrels. t Verloren Eind is een familiebedrijf in catering, recepties, traiteur kok aan huis uit Hechtel-Eksel bij Peer, Overpelt, Neerpelt, Lommel, met al dertien jaar ervaring. Wij zorgen graag voor een onevenaarbare restaurantbeleving aan huis, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken op uw speciale dag.

Contacteer ons