Resultaten voor paella aan huis

 
paella aan huis
Paella aan huis Soignies Paella à domicile.
Paella Welkom thuis. Momenteel zijn wij volop bezig met de voorbereiding en verzameling van alle info omtrent onze Welkom. Kom zeker snel terug. Kan u niet langer wachten? Contacteer ons gerust via het contactformulier of bel ons op via het volgende telefoon nr: 32 065/72.48.37.
algemene dakwerken
Paella West-Vlaanderen goudengids.be.
17 Paella De Prins. Wallestraat 121, 9700 Ename Oudenaarde. 900: 1200, 1200: 1400, 1400: 1800.: 18 Haenebalcke-Van Speybroeck. Lusthoflaan 12, 9030 Mariakerke Gent. 19 Casa De Las Tapas. Corduwaniersstraat 41, 9000 Gent. Zaterdag 1800: 2130.: 20 Soirée Congée. Fazantstraat 36, 9000 Gent. kok aan huis.
paella aan huis
Paella feest.
Zin om de traditionele BBQ eens aan de kant de schuiven en te kiezen voor een originele manier om uw gasten te verrassen? Kies dan voor Paella Party! Da's' pas feesten! Als enige in België en Nederland maakt Paella Party ter plaatse een grandioze paella in een reuze pan op de échte Spaanse authentieke manier en dit vanaf 30 tot 600 personen!
autofinanciering
Paella op uw feest in een reuzepan? Wij bereiden Spaanse paella en tapas op locatie.
Hierbij enkele referenties van bedrijven waarvoor we reeds paella en tapas gemaakt hebben. BFO Family Office. 3 SI Security systems. Healt Care Interim. Initial textiles NV. Uitgeverij Van In. Solvint Supply M. Verschillende huwelijksfeesten, communiefeesten, verjaardagsfeesten, paella aan huis, enz.
optimalization
Kok Aan Huis Gino.
Wij zorgen voor de rest. Geniet van je feest. Je wens komt uit. De locatie is perfect en mooi aangekleed. Het ruikt bovendien al super lekker en de sfeer zit er al goed in. Hier is Kok Aan Huis Gino aan het werk.
restophone.com
Spaanse catering en traiteur aan huis Paella Fusion.
Het bereiden van de paella wordt ter plaatse uitgevoerd in een grote authentieke paellapan door onze professionele paelleros. Zo bereiden we zowel paella aan huis als in een feestzaal of op een andere feestlocatie. Deze Spaanse catering is een origineel alternatief voor de barbecue.
Paella t Blokske Partycatering Koken op locatie.
De marisco: De paella voor de visliefhebber mosselen, gambas, calamares, venusschelpen, langoustines, kokkels. Mixta: De paella met alles erop en eraan konijn, kip, chorizo, mosselen, gambas, calamares, venusschelpen, scampis Vegetarische paella is mogelijk op aanvraag, en dit vanaf 5 personen. Download onze nieuwe. Altijd vers garantie. Het totaalpakket in huis.
Paella aan huis traiteur en catering paella feesten.
Lees hier de reacties op onze diensten. Paella aan huis. Bereiding in reuze paellapan. Catering of traiteur nodig? Je organiseert een feest of wil iemand verrassen? Op zoek naar een originele en lekkere manier om je gasten te imponeren thuis of feestlocatie?
Comida Casera Authentieke Spaanse paella, aan huis bereid, traiteur en catering.
Wij zijn anderhalf uur voor het serveren van de paella ter plaatse. Na de bereiding van de paella blijven we nog anderhalf uur ter plaatse. U kan uw Paella, mits reservering, ook afhalen. U krijgt de Paella mee in bakjes die u eenvoudig kan opwarmen. Verschillende soorten paella aan democratische prijzen.
Jo El Paellero's' Zuiderse catering: paella, mediterraan buffet, pasta, couscous, drank, rijst.
Ambachtelijk en traditioneel zuiders vakmanschap is Jo's' sleutel tot succes. Hierdoor hebben we duurzame contacten met een brede waaier aan klanten uit particuliere en professionele middens. Onze uitvalsbasis is Oostende en we bieden onze zuiderse specialiteiten en dienstverlening aan in gans Vlaanderen.
Guido's' PaÃlla feest bij u thuis vanaf 25 personen.
Zoekt u iemand die bij u thuis of op een zelf gekozen locatie Paella met of zonder tapas ter plaatse komt klaarmaken? Vanaf 25 pers komen wij tot bij u. Binnen een tijdspanne van 25, uur is iedereen bediend van een lekker bord Paëlla naar keuze.

Contacteer ons