Meer resultaten voor kok aan huis west vlaanderen

 
kok aan huis west vlaanderen
Chef op Bestelling kok aan huis, demonstraties, communiefeesten, gezellig tafelen.
De prijzen zijn net zoals bij een kok aan huis onderverdeeld in een prijs voor de dienst van de kok 170 en een prijs voor de menu. Inclusief voorshotten, Specifiek kookmateriaal bvb een espumafles of vormen voor patisserie en een onvergetelijke chef.
Chevanhus: kok aan huis: Een chef in huis halen voor een gezellig etentje, familiefeest of vriendenbijeenkomstWelkom bij Chevanhus.
Chevanhus uw kok aan huis. Een chef in huis halen voor een gezellig etentje, familiefeest of vriendenbijeenkomst staat gelijk met ongestoord en zorgeloos genieten samen met uw genodigden.Wij koken aan huis of op een andere locatie waar een minimale kookuitrusting aanwezig is.
https://slaapbankgigant.nl/product-categorie/slaapbanken/
Kok an hus Kok aan huis Ronny Lyna Traiteur.
Mijn naam is Ronny Lyna en woonachtig te Blankenberge. Sinds een enkele jaren ben ik reeds actief als kok aan huis, ik ben vooral actief in de regio Brugge Oostende Knokke. Doch ook een verdere verplaatsing in zowel West als Oost Vlaanderen behoort tot de mogelijkheden.
fortis
Kok aan huis West-vlaanderen goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. kok aan huis. 25 resultaten voor kok aan huis West-vlaanderen. 1 Cuisine Tinguett. Generaal Lemanlaan 101, 8310 Assebroek Brugge. kok aan huis. 2 BK Cooking-Cleaning. Beveren-Dries 3, 8791 Beveren-Leie Waregem. Kok aan huis.
SEO
Kok aan huis Bart Biebauw Biebauw Bart.
Catering Home Cooking. Bart Biebauw is uw kok aan huis met een persoonlijke aanpak en dit voor alle groepsfeesten van 12 tot 400 personen. Bart bindt de schort rond zich voor zowel voor bedrijfsfeesten galadiner, personeelsfeest, als voor privé-gelegenheden trouwfeesten, recepties, communies.,
hoeveel kan ik lenen
Passie voor gastronomie Kok aan huis / traiteur: Gastronomie op uw locatie Zorgeloos genieten van een diner, lunch, walking dinner, recepties, wij zorgen ervoor.
Traiteur / kok aan huis. Pers / Media. Maak je klaar voor een feestje op niveau, want hier zijn Niek en Liesje: jong, bevlogen en geschoold bij sterrenchefs als Bru en Horseele. Hij kookt gastronomisch, puur en klassiek Frans met eigen toetsen en eersteklasproducten.
bureaustoelenkopen.nl
Chef Vincent in een notendop Delicious@Home Kok aan huis.
Feestzaal De Lissewal Elverdinge en Traiteur JohanGriet St. Begin 2009 ging hij van start met Delicious@home. Chef Vincent staat, als kok aan huis, voor verfijnde en vernieuwende gerechten op basis van dagverse ingrediënten. Delicious@home kok aan huis Diksmuide Beerst West-Vlaanderen kookworkshops Website door In2Red.
Kok aan huis.
kok aan huis. Kok aan huis. Kokoon maakt eten klaar bij u thuis of in een zaal naar keuze! Het concept is eigenlijk simpel: huur een kok. U kunt zelf uw menu samenstellen of kiezen uit de suggesties en vervolgens creëren jan Britt een concept op maat volgens uw wens en budget en dit vanaf 8 personen.
Traiteur aan huis in West-Vlaanderen.
Catering Yannick en Stephanie. Vlaams, Belgisch, levert aan huis, mee te nemen, bediening aan huis, BBQ, buffet, receptie, tot 200 personen., Chevanhus kok aan huis. Internationaal, bedrijfscatering, traiteur aan huis, feesten op locatie, menu's, walking dinner, tapas, tot 50 personen.,

Contacteer ons