Meer resultaten voor kok aan huis voor 2 personen

 
kok aan huis voor 2 personen
Chef op Bestelling kok aan huis, demonstraties, communiefeesten, gezellig tafelen.
De prijzen zijn net zoals bij een kok aan huis onderverdeeld in een prijs voor de dienst van de kok 170 en een prijs voor de menu. Inclusief voorshotten, Specifiek kookmateriaal bvb een espumafles of vormen voor patisserie en een onvergetelijke chef.
Prijzen Chef Nicolas Kok aan huis Catering op locatie.
Chef Nicolas Kok aan huis Catering op locatie. Barbecue op locatie. Borrel/ Walking Dinner. Buffet op locatie. Wijn Spijs Proeverij. Kosten bij annuleren. Foodtruck: Citroën HY. Return to Content. WordPress Image Carousel Plugin. Het menu is inclusief.: Het diner met twee amuses. Een geheel gedekte tafel tafelaankleding, servetten, servies, bestek, glaswerk. Opruimen na afloop. Chef Nicolas stelt voor u een menu samen, aangepast aan uw wensen en smaak. Hij neemt tijdens het diner zijn eigen messen, pannen en serviesgoed mee. Reiskosten en wijnarrangement. Bijpassend wijnarrangement is mogelijk vanaf 24, per persoon. Onderstaande prijzen zijn per persoon en exclusief reiskosten à 040, per km vanuit IJsselstein UT. Vanaf 15 personen.:
geld lenen voor eigen bedrijf
Prijs en praktische afspraken Delicious@Home Kok aan huis.
Voor een diner/barbecue voorzien we 1 kelner per 10 à 12 gasten. sous-chef: voor gelegenheden met meer dan 50 personen dient de chef hulp in te roepen van een sous chef. Chef Vincent tovert al een overheerlijk driegangenmenu op uw bord vanaf 40 euro en zelfs een zesgangenmenu vanaf 65 euro, al spreekt het voor zich dat hij voor een iets hogere prijs gerechten met meer exclusieve ingrediënten kan bereiden. U bepaalt steeds het budget en hij vindt daarbinnen altijd verrassende combinaties. Hou er wel rekening mee dat een kok aan huis niet per sé goedkoper is dan op restaurant. De chef doet speciaal voor u de boodschappen, maakt samen met u het menu op, deze gepersonaliseerde service heeft u niet in een feestzaal of restaurant. Bovendien wordt ook steeds gewerkt met dagverse producten. Bekijk onze mogelijkheden. Na een persoonlijk contact maakt de chef voor u een gedetailleerde offerte. Deze offerte heeft een geldigheid van 14 dagen. Wanneer de offerte aan uw wensen voldoet, betaalt u binnen de 2 weken na akkoord een voorschot van 500 euro.
SEO
AAN HUIS CHEF.
Bestel dit 2 dagen op voorhand om af te halen in de winkel Of om te leveren aan huis! U kan telefonisch bestellen of via de website! ACTIE BESTEL NU VOOR 4 PERSONEN EN KRIJG DE 5de PERSOON GRATIS! 1295, / pp: 2 soorten vlees.
goedkoop lenen
prijzen Chef op Bestelling.
Een echte kok aan huis bereid voor u alles in uw eigen keuken klaar, u kan in eigen huis genieten van de luxe op restaurant. terwijl kiest u zelf de setting voor uw gasten, de drank, de muziek., u betaalt uw gekozen menu en de chef 170 voor max 4h vanaf aanvang diner eenvoudiger bestaat niet. we spreken samen een menu af. de vervoerskost is 45 cent /km. de chef kuist nadien de hele keuken en ruimt alles op! EXTRA OPTIES ZIJN.: Professioneel servies / glazen / bestekken tegen 75, per persoon extra, de afwas van het servies nemen we mee naar huis waardoor we sneller weg zijn en u ongestoord verder kan genieten. 3 amuses en bubbels Prosecco tegen 12 per persoon. Koffie en thee met een zilveren schotel vol zelfgebakken koekjes en pralines tegen 10 per persoon mogelijkheid pousse-café 5 soorten, 10 extra. Professionele bediening een ober aan huis! tegen 25 per uur per dienster en 1 dienster per 8 personen met een minimum van 5 betaalde uren.
al-dirassa.com
Ik kom bij je koken Kok aan huis Freelance kok.
Ik kom bij je koken is je eigen kok aan huis. Met eerlijke, mooie gerechten en passende wijnen zorg ik voor één avond dat jouw huis verandert in een waar restaurant. Mijn liefde voor de kunst van koken en lekker eten is me door mijn vader met de spreekwoordelijke paplepel ingegeven.
Kok aan huis boeken? Thuis uit eten! Dinna.nl.
Rotterdam 6 t/m 50 personen Kok aan huis. 5 uit 73 recensies. Culinair voor Thuis. Den Haag 4 t/m 50 personen Kok aan huis. 5 uit 44 recensies. Lieshout 2 t/m 50 personen Kok aan huis. 5 uit 49 recensies.
TASTE@HOME HOME COOKING KOK AAN HUIS TRAITEUR DE PURE LUNCH BY TASTE AT HOME.
Formules Taste" @ Home." Kok aan huis. Mensen ontvangen graag vrienden, familie of zakenrelaties in hun eigen huishoudelijke persoonlijke sfeer. Er is minder tijd om uren achter het fornuis te staan en boodschappen te doen. Men wil liever met de gasten genieten en de culinaire hoogstandjes overlaten aan een chef-kok die bij U thuis komt koken. Alle gerechten en menus worden huisbereid met verse producten van de beste kwaliteit! Wilt U uw genodigden op een gastronomische manier verrassen? Doe dan beroep op Taste@Home. Een feest bij u thuis, op locaties, voor familie of vrienden, een zakelijk evenement, De Pure Lunch By Taste @ Home biedt een professionele en onberispelijke service aan. Voor meer info klik hier. Taste @ Home DELUXE." Een uniek romantisch diner, volledig privé en in alle rust met jullie tweetjes, dan is Taste@homeDELUXE iets voor jullie. Op een unieke locatie of in jullie eigen nestje een diner voor 2 personen, all-in.
Formule Kok aan huis.
hulpkok: voor gelegenheden met meer dan 35 personen dient de chef hulp in te roepen van een souschef. Na een persoonlijke afspraak maakt de chef voor u een offerte op maat. Deze offerte heeft een geldigheid van 14 dagen. Wanneer de offerte aan uw wensen voldoet, betaalt u binnen de afgesproken termijn een voorschot van 30%. De verdere volledige afrekening gebeurt contant na afloop van uw feest. Indien er stoffen nappen bij u achter blijven, dient u deze ten laatste 2 dagen na het feest aan ons terug te bezorgen. Olivier uw kok aan huis.
EL FESTIVAL.be KOK AAN HUIS.
KOK AAN HUIS. Kok aan huis! Op zoek naar een origineel cadeau? Wil je iemand verrassen of eens culinair laten verwennen? Heb je een speciale avond gepland voor je geliefde? Onze formule kok aan huis is de ideale formule! Wij komen bij u thuis koken vanaf 2 personen.

Contacteer ons