Meer resultaten voor kok aan huis gent

 
kok aan huis gent
Chef op Bestelling kok aan huis, demonstraties, communiefeesten, gezellig tafelen.
De prijzen zijn net zoals bij een kok aan huis onderverdeeld in een prijs voor de dienst van de kok 170 en een prijs voor de menu. Inclusief voorshotten, Specifiek kookmateriaal bvb een espumafles of vormen voor patisserie en een onvergetelijke chef.
Zoet Zuur Gent. lekker thuis: kok aan huis Home.
Dochter van Jef Damme gekend van patissier Damme in Gent volgde Hotelschool Spermalie in Brugge van 1991 1995 en deed o.a. professionele ervaring op in het degustatiesalon Delrey te Antwerpen, het Businesshotel in Lokeren, de Sabor in Sint-Amandsberg enz. Onder Lieve's' deskundige leiding, kan u voor grotere feesten tevens rekenen op ervaren medewerkers om zo een vlotte bediening en een geslaagd event te kunnen garanderen. Kok aan huis.
opvullen mazouttank
Gastronomie Aan Huis.
Meet the chef. Gastronomie Aan Huis. Kok aan huis Traiteur Catering. Bekijk onze feestmenu's.' Ontvang jouw gratis receptje! Te gast bij jezelf. Je kent het wel. Je nodigt familie, vrienden of zakenrelaties uit bij je thuis, maar ziet ertegen op om zelf te koken.
Lening simulatie
Home Arte-Mise.
Kok aan huis. Kok aan huis. Laat je verrassen en geniet thuis zonder zorgen van een heerlijk etentje, met familie, vrienden of zakenpartners: een hedendaags culinair diner met uw eigen privé-chef. Let us ever follow the trails into the unknown.
optimalization
AAN HUIS CHEF.
Do it with passion or not at all! Het Aan huis chef team bestaat uit Eva Servaes en Xavier de Grande, twee jonge en enthousiaste chefs die afstudeerden aan de hotelschool te Gent. Hun gedeelde passie voor lekker eten en mensen verwennen met een goede bediening maakt een groot deel uit van hun leven!
https://www.em-kantoorinrichting.nl/
Formule Kok aan huis.
Wij bieden u een keuze uit 3 formules.: Kok aan huis Op locatie / Feestzaal Traiteur / Afhalen. Kok aan huis. Een kok aan huis, niets dan voordelen.: Geen standaardmenu's: bepaal samen met de chef het menu of feestconcept. Geen afhaalmaaltijden: de chef bereidt de gerechten bij u thuis.
Sogno Italiano Kok aan huis.
Kok aan huis. Schrijf je in op onze nieuwsbrief. To prevent automated spam submissions leave this field empty. Bij het indienen van dit fomulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Mollom. Volg ons op Facebook. Volg ons op Twitter.
TASTE@HOME HOME COOKING KOK AAN HUIS TRAITEUR DE PURE LUNCH BY TASTE AT HOME.
Laat dan de chef kok van De Pure Lunch By Taste@home een verzorgde lunch klaarmaken. Deze uitstekende service bieden wij aan in verschillende prijscategorieën, indien gewenst met aangepaste wijnen, met of zonder bediening. Wat dacht U van een extra motivatie voor uw eigen groep van medewerkers met een walking dinner met verfijnde hapjes. Neem vrijblijvend contact op, wij verschaffen U met plezier meer uitleg. Kooklessen en workshop worden georganiseerd voor particulieren en bedrijven in teambuilding. Vanaf 8 personen. Voor bijkomende info kan U ons steeds contacteren. Wijndegustaties worden op maat georganiseerd. In samenwerking met gespecialiseerde wijnhandelaars, aanvullend met culinaire hapjes. Voor meer info kan U ons steeds contacteren. Wij organiseren culinaire reizen op maat. Contacteer ons voor bijkomende info. Bedrijfs en feestformules. Tel: 09 336 03 86 Fax: 09 336 04 83 Mail: info@tasteathome.be. Damstraat 61, 9800 Sint-Martens-Leerne Gent.
Chef op Bestelling kok aan huis, demonstraties, communiefeesten, gezellig tafelen.
De prijzen zijn net zoals bij een kok aan huis onderverdeeld in een prijs voor de dienst van de kok 170 en een prijs voor de menu. Inclusief voorshotten, Specifiek kookmateriaal bvb een espumafles of vormen voor patisserie en een onvergetelijke chef.
Kok aan huis Gent goudengids.be.
kok aan huis. 20 resultaten voor kok aan huis Gent. 1 Soirée Congée. Fazantstraat 36, 9000 Gent. kok aan huis. Eekstuk 2, 9030 Mariakerke Gent. Kok aan huis. Fraterstraat 56A, 9820 Merelbeke. Woensdag 900: 1200.: kok aan huis. a la carte.

Contacteer ons