Resultaten voor kok aan huis brugge

 
kok aan huis brugge
Chef op Bestelling kok aan huis, demonstraties, communiefeesten, gezellig tafelen.
De prijzen zijn net zoals bij een kok aan huis onderverdeeld in een prijs voor de dienst van de kok 170 en een prijs voor de menu. Inclusief voorshotten, Specifiek kookmateriaal bvb een espumafles of vormen voor patisserie en een onvergetelijke chef.
Chevanhus: kok aan huis: Een chef in huis halen voor een gezellig etentje, familiefeest of vriendenbijeenkomstWelkom bij Chevanhus.
Chevanhus uw kok aan huis. Een chef in huis halen voor een gezellig etentje, familiefeest of vriendenbijeenkomst staat gelijk met ongestoord en zorgeloos genieten samen met uw genodigden.Wij koken aan huis of op een andere locatie waar een minimale kookuitrusting aanwezig is.
olie tank
Passie voor gastronomie Kok aan huis / traiteur: Gastronomie op uw locatie Zorgeloos genieten van een diner, lunch, walking dinner, recepties, wij zorgen ervoor.
Traiteur / kok aan huis. Pers / Media. Maak je klaar voor een feestje op niveau, want hier zijn Niek en Liesje: jong, bevlogen en geschoold bij sterrenchefs als Bru en Horseele. Hij kookt gastronomisch, puur en klassiek Frans met eigen toetsen en eersteklasproducten.
hypotheek berekenen
Kok aan huis Bart Biebauw Biebauw Bart.
Catering Home Cooking. Bart Biebauw is uw kok aan huis met een persoonlijke aanpak en dit voor alle groepsfeesten van 12 tot 400 personen. Bart bindt de schort rond zich voor zowel voor bedrijfsfeesten galadiner, personeelsfeest, als voor privé-gelegenheden trouwfeesten, recepties, communies.,
SEO
Cuisine Tinguett Traiteur winkel Kok aan Huis Prive restaurant Brugge: contact.
https://www.emleerdam.nl/
Engelenhof kok aan huis.
Kok an hus Kok aan huis Ronny Lyna Traiteur.
is ons nieuwe aanbod. Welkom bij Kok an Hus. Mijn naam is Ronny Lyna en woonachtig te Blankenberge. Sinds een enkele jaren ben ik reeds actief als kok aan huis, ik ben vooral actief in de regio Brugge Oostende Knokke.
Kok aan huis Brugge goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. kok aan huis. 20 resultaten voor kok aan huis Brugge. 1 Cuisine Tinguett. Generaal Lemanlaan 101, 8310 Assebroek Brugge. kok aan huis. 2 The Art of Cooking. Oostendse Steenweg 81, 8377 Houtave Zuienkerke. Kok aan huis.

Contacteer ons